2022. augusztus 5. péntek
Augusztus hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.
2022. július 20. szerda
Zala megye értékeit villantja fel az a két kisfilm, amelynek elkészültéről kedden délelőtt tartottak sajtótájékoztatót a megyeházán.
2022. július 20. szerda
A Balatoni Szövetség által tradicionálisan idén is meghirdetett Kék Hullám Zászló 2022. évi strandminősítési versenyén a vonyarcvashegyi Lido Strand az összes balatoni strand közül a legmagasabb pontszámot kapta.
2022. július 5. kedd
A Képes levelezőlap gyűjtők Egyesülete sok szeretettel hív és vár minden gyűjtőt és érdeklődőt 2022. július 15-16-i éves nagy rendezvényére.
2022. július 4. hétfő
Idén 15. alkalommal rendezik meg Várvölgyön a Laskafesztivált, a régi konyhák nem feledhető ételének ünnepét.
 
2022. július 22. péntek
Július 22-én elindult a Művészetek Völgye Fesztivál, ahol egészen július 31-ig 2000-nél is több programmal várják a fesztiválozókat Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre.
2022. július 20. szerda
A magyarok számára nincs más alternatíva, mint a béke, a nemzet legfőbb kívánsága az, amit Zrínyi Miklós úgy fogalmazott meg, hogy "Ne bántsd a magyart" - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán Tusnádfürdőn
2022. július 20. szerda
Hagyományosan gazdag zenei programmal tartja névnapi ünnepségét, a Mária Napokat Balatonmáriafürdő.
2022. július 19. kedd
Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja 2029 programmal és 40 helyszínnel várja a látogatók három településen, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden július 22. és 31. között.
2022. július 4. hétfő
A nyári halászatok és piacra kerülő halmennyiség függvényében a telepítések várhatóan tovább folytatódnak július elején. A haltelepítések után általános horgászati tilalom nem kerül egyik vízterületen sem elrendelésre.
 
2022. július 20. szerda
Egyhangúlag megszavazta szerdai ülésén a lengyel szenátus a Svédország és Finnország NATO-csatlakozásának ratifikálásáról szóló jogszabálytervezetet, így a szejm jóváhagyását követően a törvény most már csak Andrzej Duda elnök aláírására vár.
2022. július 4. hétfő
Közel a brassói nemzetközi repülőtér átadása, már csak egyetlen művelet, a virtuális irányítótorony üzembe helyezése hiányzik - közölte a Maszol.ro hírportál hétfőn Adrian Vesteát, a Brassó megyei tanács elnökét idézve.
2022. június 8. szerda
Magyarország mindent megtesz azért, hogy Ukrajnában béke legyen, készek voltunk áldozatokat hozni, jelentette ki Gál Kinga, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Strasbourgban
2022. május 15. vasárnap
Boris Johnson brit miniszterelnök szerint jelenleg nem lenne sok értelme a tárgyalásnak Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.
2022. május 15. vasárnap
Az ukrajnai háborúval kapcsolatban a NATO álláspontja továbbra is egybeesik a magyar nemzeti érdekkel, miszerint mindent meg kell tenni azért, hogy a konfliktus ne terjedjen tovább Ukrajna határán - mondta Szijjártó Péter.
 
2022. augusztus 14. vasárnap
West Pannon Audiovizuális Klaszter