2022. november 24. csütörtök
Csák Árpádra emlékeznek a Balatoni Múzeumban.
2022. november 23. szerda
Ne feledkezzünk meg az ivóvízhálózat téliesítéséről!
2022. november 23. szerda
Ma már nem alapítanak lovagrendet, honnan jött az elképzelés, mi motiválta a Martinus Vallási és Kulturális Egyesület vezetését, hogy ennek ellenére a civil társaság megalakítása mellett döntött?
2022. november 21. hétfő
Ősi Kárpát-medencei magyar szőlőfajták termesztésével foglalkoznak Magyarország legkisebb történelmi borvidékén, a Somló-hegyen.
2022. november 21. hétfő
Jókai Mór mellett, Fekete István a legismertebb és legkedveltebb írónk.
2022. november 25. péntek
Cementet és gyapotot szinte alig tudtak beszerezni az építőanyagok értékesítésével foglalkozó cégek.
2022. november 25. péntek
Konzultáció keretében tájékoztatta az érdeklődő cégek képviselőit a 32 GHz-es sávban elérhető frekvenciakészlet jellemzőiről, illetve az értékesítési eljárás részleteiről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Hivatala november 22-én.
2022. november 24. csütörtök
A Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának kiállítása
2022. november 23. szerda
Tovább egyszerűsíti és gyorsítja az ügyintézést a kormány, ugyanis az e-bejelentőn januártól az ország minden áram-, gáz-, víz- és távhőszolgáltatója felé egy helyen, online kérvényezhető a közműátírás, vagy bejelenthetők a személyes adatok változásai.
2022. november 23. szerda
A hard rock és a heavy metál legendája, az angol Deep Purple ad koncertet 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.
2022. november 23. szerda
A klímaváltozás miatt évtizedenként átlagosan két-három nappal korábban költenek a madarak - derül ki az Ökológiai Kutatóközpont és a Milánói Egyetem közös kutatásából.
2022. november 22. kedd
Az Európai Bizottság úgy véli, ha az unió aggályainak eloszlatására bevezetni tervezett intézkedéseket helyesen, maradéktalanul és hatékonyan hajtja végre Magyarország, akkor azok képesek a szóban forgó problémák megoldására.
2022. november 21. hétfő
A négy visegrádi ország közül várhatóan a cseheknék lesz a legnagyobb reálbércsökkenés, magasabb, mint az európai uniós átlag - derült ki abból a tanulmányból, amelyet a prágai székhelyű Cyrrus beruházási társaság készített.
2022. november 21. hétfő
Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz a visegrádi országok miniszterelnökeinek csütörtöki kassai csúcstalálkozóján - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn.
2022. november 20. vasárnap
Kétszer is tűz alá vették az ukrán fegyveres erők vasárnap délelőtt folyamán a zaporizzsjai atomerőművet, összesen 14 lövedéket kilőve a létesítményre, amelyek közül kettő eltalálta az erőművet tápláló távvezetéket.
West Pannon Audiovizuális Klaszter