kezdőlap / címke - Győr
2022. január 25. kedd

KISALFÖLDI AGRÁRSZAKKÉPZÉSI CENTRUM VERES PÉTER MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZERIPARI TECHNIKUM, SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM - GYŐR

2021. december 6. hétfő

Vasárnap este ünnepélyes keretek között meggyújtották a Széchenyi téren álló óriás adventi koszorú második gyertyáját. A hideg idő, a hóesés ellenére sokan voltak kíváncsiak a meghitt eseményre.

2021. október 8. péntek

Október 9-10-én rendezik az I. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A gasztronómia szerelmesei különleges és hagyományos halételeket kóstolhatnak meg a Rába-part szomszédságában.

2021. szeptember 24. péntek

Vasárnap egy olyan hármas „együttállás” hozhatja lázba a sportszerető győrieket, ami nemcsak az országban, de talán világszinten is ritkaságszámba megy.

2021. szeptember 14. kedd

A hírről dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere számolt be hivatalos közösségi oldalán, ahol többek között arról ír: a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel és a győri szakosztállyal együtt folyóparti szabadidőközpontot építenek.

2021. szeptember 10. péntek

A világ autóiparának egyik középpontja Magyarországon van, ezáltal az ágazat óriási szerepet játszik a magyar gazdaság válság utáni újraindításában - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Győrben.

2021. július 26. hétfő

Idén ismét megrendezik a Barokk esküvőt Győrben, az augusztus 6. és 8. között zajló programsorozat csúcspontja, az esküvői ceremónia szombaton lesz.

2021. június 23. szerda

Június 27. és július 3. között rendezik meg a Győri Reneszánsz és Barokk Hetet, a régizenei találkozó programjában koncertek, valamint ének- és hangszeres mesterkurzusok is szerepelnek - közölte a szervező Harmónia Művészeti Iskola az MTI-vel.

2021. június 1. kedd

A város vezetése, a Család- és Gyermekjóléti Központ közreműködésével többek között azért is dolgozik, hogy segítse a nehéz helyzetbe került családokat, a veszélyeztetett gyerekeket, támogassa a segítség nélkül maradt egyedülállókat.

2021. május 13. csütörtök

Idén már nem online rendezik az Öt Templom fesztivált Győrben, hanem a védettségi igazolvánnyal rendelkezők személyesen vehetnek részt a programokon május 13. és 17. között Győr újvárosi városrészének öt templomában - közölték a szervezők az MTI-vel.

«
1
2
»
2022. július 4. hétfő
2022. június 8. szerda
2022. június 8. szerda
West Pannon Audiovizuális Klaszter