kezdőlap / címke - iskola
2022. február 11. péntek

Befejeződött a gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fejlesztése, a beruházásra 1,5 milliárd forintos uniós forrás állt rendelkezésre - ismertette az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten.

2021. november 21. vasárnap

A Programozd a jövőd! című projektben induló pályázat inspiráló eszközök kölcsönzésével és a pedagógusok felkészítésével járulhat hozzá a foglalkozások megtartásához - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium

2021. október 22. péntek

Történelmi léptékű iskolafejlesztési programot valósít meg a magyar kormány, az ország különböző pontjain mintegy 300 milliárd forintot fordít oktatási intézmények megújítására - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára kedden Keszthelyen, egy iskola felújításáról tartott sajtótájékoztatón.

2021. szeptember 8. szerda

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos-homeopata szerint a beszélgetés és a közös készülődés segít a legtöbbet, de érdemes természetes gyógymódokat is kipróbálni, ha a kicsi nehezen éli meg a változást.

2021. augusztus 2. hétfő

Megkezték a tankönyvek kiszállítását az iskolákba; a kormány a kiadványok ingyenességével 13 milliárd forintnyi kiadást vesz le a magyar családok válláról - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Üllőn, a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) raktárában tartott sajtótájékoztatón.

2021. május 20. csütörtök

Az egy évvel ezelőtti ígéretet betartva, kormányzati támogatással mára bővítették a Vas megyei Apátistvánfalván a szlovén-magyar két tannyelvű általános iskola és óvoda tornatermét, és két templomot is felújítanak - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön a Vas megyei településen.

 
2022. május 20. péntek - 2022. május 22. vasárnap
West Pannon Audiovizuális Klaszter