kezdőlap / címke - Keszthely
2022. május 15. vasárnap

A 80. életévében elhunyt fotóstól, újságírótól a Szent Miklós temetőben búcsúztak mindazok akik ismerték,szerették és tisztelték a zalai fotós és televíziós élet meghatározó alakját, Cservenka Györgyöt, aki a Keszthelyi Televíziónak is több mint 20 éven át munkatársa volt.

2022. május 5. csütörtök

A hagyományoknak megfelelően a szezon kezdetén jelképesen megkoszorúzták a Balatont Keszthelyen a Hableány sétahajó fedélzetéről.

2022. május 3. kedd

A JAVSE hagyományos május elsejei, jó hangulatú viadalán a szél is kedvezett a hajósoknak. A vitorlázók betegség- és balesetmentes szezont várnak. A József Attila Vitorlás Sport Egyesület tagsága a saját versenyek mellett a KYC szombati sorozatára és a Pünkösdi Regattára is készül.

2022. április 22. péntek

Slam poetry, közös festés és koncertek szórakoztatták a diákokat a Helikoni ünnepségek első napján. A belváros megtelt fiatalokkal a Fő téri és a várkerti színpadon is folyamatosan zajlottak a programok. Az első estét a Bohemian Betyars fergeteges koncertje zárta.

2022. március 30. szerda

Végleges helyére került az "Egy a Természettel" - Vadászati és Természeti Világkiállítás jelképe; Szőke Gábor Miklós Totem című alkotását a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum Vadászati Múzeumának parkjában adták át kedden.

2022. március 24. csütörtök

A Helikon Kastélymúzeum tükörtermének felújításával rokokó stílusú étkezőszalont alakítanak ki a keszthelyi Festetics-kastélyban, az egykori gróf-hercegi család ebédlőjének lehető leghitelesebb másaként

2022. március 4. péntek

Nem az a lényeg, hogy előzünk vagy nem előzünk, hanem az, hogy milyen állapotban van a magyar reálgazdaság - jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön Keszthelyen.

2022. február 16. szerda

Első alkalommal rendezte meg a Kóstold Körbe a Balatont elnevezésű eseményét Keszthelyen, a Festetics-kastély parkjában a Balatoni Kör. A cél, a téli Balaton népszerűsítése és a térség gasztronómiai kínálatának, újdonságainak bemutatása volt. 

2022. január 20. csütörtök

Három fontosabb elemet és helyszínt tartalmazva, mintegy 4,5 kilométer partszakaszt érintően készültek el a keszthelyi Balaton-part fejlesztésének tanulmánytervei - közölte szerdán sajtótájékoztatón a város polgármestere.

2021. december 1. szerda

Az elhullott madarakban kimutatott madárinfluenza miatt fel kellett számolni a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum madárparkjának teljes állományát - közölte az intézmény szerdán az MTI-vel.

«
1
2
3
4
»
2022. július 4. hétfő
2022. június 8. szerda
2022. június 8. szerda
West Pannon Audiovizuális Klaszter