kezdőlap / címke - verseny
2022. augusztus 5. péntek

Augusztus hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2022. június 8. szerda

A zalaapáti Pozsegovits Gergely hangszeres játékkal rutinos és sikeres versenyző, a legújabb eredménye pedig az eddigiek koronája.

2022. május 5. csütörtök

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és üzemeltetőket, hogy a Giro d’Italia Grande Partenza Hungary 2022 kerékpárverseny lebonyolítása miatt a verseny teljes szakaszán útlezárások és megállási tilalmak lépnek életbe a megye területén, továbbá légtér korlátozás lesz érvényben, ennek megsértése szankciót von maga után.

2022. május 3. kedd

A JAVSE hagyományos május elsejei, jó hangulatú viadalán a szél is kedvezett a hajósoknak. A vitorlázók betegség- és balesetmentes szezont várnak. A József Attila Vitorlás Sport Egyesület tagsága a saját versenyek mellett a KYC szombati sorozatára és a Pünkösdi Regattára is készül.

2022. március 9. szerda

Az elmúlt évben Szövetségünk 15-20 rendezvényen volt fő -vagy társrendező a versenysport területén. Versenynaptárunk az idei évre elkészült, ezúttal is bőségesen lesz lehetőségük megmérettetni magukat a pecásoknak.

2021. november 24. szerda

A gödöllői Sulyán Cukrászda "Egy falat Mennyország" sütemény szaloncukor-verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 címet; az idén második alkalommal civil kezdeményezésként megrendezett versenyre a gyártók összesen 152 ízt neveztek.

2021. szeptember 30. csütörtök

Ezen a versenyen a szakmák legjobbjai mérik össze tudásukat. Ismereteiknek összhangban kell állni az adott szakma legújabb, minőségi elvárásaival.

2021. szeptember 29. szerda

Október hónapban is több hétvégén megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt általános horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2021. szeptember 24. péntek

Szövetségünk hivatásos halőrei első alkalommal vettek részt a MOHOSZ és a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége (HOFESZ) szervezésében megrendezett, immár IV. Országos Halőri Szakmai Versenyen és Találkozón Székesfehérváron.

2021. szeptember 16. csütörtök

A Vasi Vizek legjobb sporthorgásza versenysorozat soron következő állomása ezúttal a festői környezetben található Abért-tó volt Lukácsházán.

«
1
2
»
 
2022. augusztus 14. vasárnap
West Pannon Audiovizuális Klaszter