kezdőlap / címke - Zala Megye
2022. július 20. szerda

Zala megye értékeit villantja fel az a két kisfilm, amelynek elkészültéről kedden délelőtt tartottak sajtótájékoztatót a megyeházán.

2022. május 4. szerda

Szent Flóriánra emlékeztek a Zala megyei katasztrófavédők. A koronavírus miatt két év kimaradt, ám idén ismét lehetőség nyílt arra, hogy megünnepeljék a tűzoltók napját a búcsúszentlászlói templomban.

2022. február 12. szombat

Mintegy 350 millió forintos beruházással készült el a zalaegerszegi ZalaZONE Járműipari Tesztpálya irányítóközpontja, ahonnan mintegy 60 kamera és műholdas nyomkövetők segítségével ellenőrzik a teljes létesítményt 

2021. november 16. kedd

Átadták a BHS Trans Kft. új logisztikai központját 2021. november 11-én, csütörtökön, amely mintegy másfél milliárd forintból épült fel.

2021. június 14. hétfő

Különleges helyekre invitálják a Régészet napjain a látogatókat a Göcseji Múzeum munkatársai: szombaton délelőtt a zalai megyeszékhely Árpád-kori templomait mutatják be, a járműipari tesztpályán családi délutánt rendeznek, a vasárnapi geotúrán pedig a Keszthelyi-hegység természeti környezetét és titokzatos régészeti örökségét fedezhetik fel a múzeumbarátok.

2021. május 27. csütörtök

Két kiemelkedő beruházással javította Sármellék a kulturális közélet, illetve a turizmus infrastrukturális körülményeit. Pályázati támogatás segítségével újulhatott meg a művelődési ház, s konzorciumi együttműködésben elkészült a kerékpárút.

2021. május 11. kedd

Szombat reggeltől újra fogad vendégeket a hévízi gyógytó, a zalaszabari kalandparkban pedig egy hónapon át nem kell belépőjegyet váltaniuk az egészségügyi dolgozóknak és a pedagógusoknak. Keszthelyen rendhagyó módon nyitották meg a balatoni turisztikai szezont.

2021. február 26. péntek

Több száz milliárdos fejlesztések Zala megyében

West Pannon Audiovizuális Klaszter