kezdőlap / címke - zárás
2022. augusztus 2. kedd

A Művészetek Völgye történetében először tehették ki a szervezők a megtelt táblát, a csütörtöki napon ugyanis 15 000 látogatót vonzottak a programok. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján a 10 nap alatt 120 000 látogató volt, akik 2000-nél is több program között válogathattak, 40 helyszínen és 3 településen, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden. Jövőre 2023. július 21-30. között találkozunk.

2022. május 23. hétfő

Nemrégiben lezárult a „Természetközeliségre és ökológiai szemléletre nevelés Dél-Vasban és Nyugat-Zalában” című, Leader-térségek közötti együttműködést támogatóprojekt megvalósítása.

2022. május 22. vasárnap

Nemrégiben lezárult a „Természetközeliségre és ökológiai szemléletre nevelés Dél-Vasban és Nyugat-Zalában” című, Leader-térségek közötti együttműködést támogató projekt megvalósítása.

2022. május 18. szerda

A projekt során 3 partner a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület, a „Csodaszarvas Tájpark” Egyesület és a Szilvágyért Egyesület működött együtt. A pályázat vezérelvei a természetközeliség, a hagyományőrzés és a fenntarthatóság voltak.

2021. augusztus 2. hétfő

A Művészetek Völgye egy év kihagyás után sikeres tíz napot zárt, százezer látogató volt kíváncsi a fesztivál negyven helyszínének kétezer programjára, ami a korábbi évekhez képest is erős növekedés. A VölgyStáb munkáját százhatvanegy önkéntes segítette.

West Pannon Audiovizuális Klaszter