kezdőlap / Rövidhírek / Iroda felújítás miatt részlegesen lesz elérhető az ügyfélszolgálat
2022. november 21. hétfő 09:54
Iroda felújítás miatt részlegesen lesz elérhető az ügyfélszolgálat

Ezúton tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyfélszolgálati irodájában 2022. november 16. - 2022. december 02. között iroda felújítás lesz, ezért az ügyfélszolgálati szolgáltatásaink ezen időszakban részlegesen lesznek elérhetőek.

Személyes ügyintézésre kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk lehetőséget biztosítani. Amennyiben a vezetékes telefonszámaink nem elérhetőek, a kollégáink mobiltelefonjaikon és e-mailben állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

Munkatársaink mobil és e-mail elérhetőségei nyilvánosan megtekinthetőek ide kattintva.

Az iroda felújításra jelentős részben a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége VP6-19.2.1.-69-8.1.9-21. számú - Eszközbeszerzés támogatása a civil szervezetek fejlesztéséhez elnevezésű - nyertes pályázat keretében kerül sor.

A felújítási munkálatok miatt fellépő kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Forrás:Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

 

2023. január 30. hétfő

Jelentős állomásához érkezett a vármegyei közúthálózat fejlesztése.

2023. január 25. szerda

Huszonháromezren fordultak orvoshoz a múlt héten Magyarországon, influenzaszerű tünetekkel. A vírus minden korosztályt érint, ám leginkább a gyerekeket és a fiatal felnőtteket támadja - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ legfrissebb adataiból. Az enyhe időjárásnak köszönhetően Zalaegerszegen is folyamatosan emelkedik a páciensek száma.

2023. január 25. szerda

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Népjóléti Osztálya tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a január 17-én meghirdetett, szociális alapon kiosztható tűzifára, a nagyszámú jelentkezés miatt, további igényeket nem tud fogadni.

2023. január 23. hétfő

A Petőfi 200 emlékévből a Győr+Média sem marad ki és január 23-tól a Győr+ Rádió esti adásában havonta jelentkezik az a műsorfolyam, ami Petőfi Sándor életét és verseit dolgozza majd fel.

2023. január 23. hétfő

A következő napokban már szárazabb idő jön, egyedül az ország déli, délnyugati részén lesz szükség az esernyőkre.

2023. január 27. péntek
2023. január 25. szerda
2023. január 23. hétfő
West Pannon Audiovizuális Klaszter