kezdőlap / Rövidhírek / Készül a kilencedik szankciós csomag, amely már teljesen áthúzná a magyar kormány számításait
2022. november 3. csütörtök 20:34
Készül a kilencedik szankciós csomag, amely már teljesen áthúzná a magyar kormány számításait

Egyre többször hallani, hogy az Európai Unió már dolgozik a kilencedik szankciós csomagon. Az biztos, hogy egyre jobban érik, hogy az unió megtiltaná az orosz nukleáris energia és a fűtőanyagok területén az együttműködést, ami Magyarország számára kegyelemdöféssel érhetne fel.

Bővebben: https://index.hu/gazdasag/2022/11/03/haboru-orosz-ukran-konfliktus-szankciok-paks-kormany-europai-unio-gazdasagi-valsag/

2023. január 30. hétfő

Jelentős állomásához érkezett a vármegyei közúthálózat fejlesztése.

2023. január 25. szerda

Huszonháromezren fordultak orvoshoz a múlt héten Magyarországon, influenzaszerű tünetekkel. A vírus minden korosztályt érint, ám leginkább a gyerekeket és a fiatal felnőtteket támadja - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ legfrissebb adataiból. Az enyhe időjárásnak köszönhetően Zalaegerszegen is folyamatosan emelkedik a páciensek száma.

2023. január 25. szerda

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Népjóléti Osztálya tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a január 17-én meghirdetett, szociális alapon kiosztható tűzifára, a nagyszámú jelentkezés miatt, további igényeket nem tud fogadni.

2023. január 23. hétfő

A Petőfi 200 emlékévből a Győr+Média sem marad ki és január 23-tól a Győr+ Rádió esti adásában havonta jelentkezik az a műsorfolyam, ami Petőfi Sándor életét és verseit dolgozza majd fel.

2023. január 23. hétfő

A következő napokban már szárazabb idő jön, egyedül az ország déli, délnyugati részén lesz szükség az esernyőkre.

2023. január 27. péntek
2023. január 25. szerda
2023. január 23. hétfő
West Pannon Audiovizuális Klaszter