kezdőlap / Belföld
2023. január 30. hétfő

Diákok ezrei kapták kézhez a félévi bizonyítványokat, lezárult a 2022-23-as tanév első fele. A dokumentum a tanulók mellett a szülőknek is jelzésértékű, hogy melyik tantárgyból éppen hol áll a gyermek.

2023. január 30. hétfő

Online nyílt nappal várja az érdeklődőket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) csütörtökön, a programokat az egyetem Facebook-oldalán követhetik az érdeklődők délután 4 órától.

2023. január 30. hétfő

Újra megnyitják az eplényi síközpontot hétfőn - közölte a Síaréna Vibe Park a közösségi oldalán vasárnap este.

2023. január 27. péntek

Sikeresen startolt a BME Aerospace Team által – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) főtámogatásával – megépített megépített 3 méter hosszú, szilárd hajtóanyagú, oktatási célú kutatórakéta, amely repülés közben két tudományos kísérletet végzett: egy élő csontsejtekkel végzett orvosbiológiai, valamit egy, a Föld mágnesességét mérő légkörfizikai kísérlet kapott helyet az eszközön. A felbocsátást január 26-án tartották meg.

2023. január 27. péntek

A Munkahelyeink.hu második alkalommal készítette el Top Employers listáját, amely a munkavállalók véleménye alapján állapítja meg a legjobb magyar munkahelyek rangsorát.

2023. január 27. péntek

Május végéig megépül a fénysorompó a kutyás strand melletti vasúti átkelőnél. Manninger Jenő polgármester a MÁV területi igazgatójával tárgyalt erről. A beruházást a vasúttársaság végzi, az önkormányzatnak csupán az útépítés egy részéhez kell hozzájárulnia. A kutyás strand megnyitása óta jelentősen megnőtt itt a forgalom és megszaporodott a balesetek száma is.

2023. január 27. péntek

Ismét nemzetközi küzdősportgálának ad otthont Nagykanizsa.

2023. január 27. péntek

Égi csillag tiszta fénye címmel újabb kiállítás nyílt a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban, ezt egy sajtótájékoztatón mutatták be az intézmény munkatársai.

2023. január 26. csütörtök

Nem fenyegeti veszély az Erasmus+ oktatási és a Horizont Európa kutatási programok folytatását, folyamatosan lehet tovább jelentkezni a kiírt pályázatokra - jelentette ki Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter.

2023. január 26. csütörtök

Idén január elsején csatlakozott Horvátország a schengeni övezethez, egyúttal az eurót is bevezették az országban. Ezzel szomszédunk az eurózóna huszadik tagállama lett. Az esemény Zala vármegyére is hatással van, a vállalkozóknak és a horvát kisebbségnek is kulcsfontosságú.

«
1
2
3
4
5
...
59
60
»
2023. január 27. péntek
2023. január 25. szerda
2023. január 23. hétfő
West Pannon Audiovizuális Klaszter