kezdőlap / Belföld
2024. június 14. péntek

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.

2024. június 14. péntek

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet az államháztartás központi alrendszerén belüli és kívüli, az MMA alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és – a központi költségvetési szervek kivételével – egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására. Benyújtási határidő: 2024.július 3.

2024. június 14. péntek

Fogyasztóbarátság és hozamok mindenek előtt

2024. június 13. csütörtök

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. június 13. csütörtök

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.

2024. június 12. szerda

Országszerte 450 intézmény mintegy 2500 programmal várja az érdeklődőket június 22-én a Múzeumok éjszakáján.

2024. június 12. szerda

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. június 12. szerda

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket - közölte Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szerdán Budapesten, azután, hogy tárgyalt a magyar miniszterelnökkel.

2024. június 11. kedd

A munkát vállaló diákok helyzete különleges, hiszen a tapasztalat és a jártasság hiánya miatt kiszolgáltatottabbak, mint a felnőttek. A nyár közeledtével fontos, hogy felhívják a figyelmet a diákok munkavégzésével kapcsolatos speciális szabályokra, ezért a korábbi évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) idén is közzétette a diákmunkára vonatkozó munkavédelmi és munkaügyi tájékoztatóját.

2024. június 11. kedd

A dunai fürdőzés és hajózás veszélyeire figyelmeztetett a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A nemrégiben történt verőcei tragédia kapcsán is különösen fontos, hogy a vízre szállók ismerjék a dunai hajózás alapvető szabályait.

«
1
2
3
4
5
...
132
133
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter