kezdőlap / Regionális Hírek
2022. szeptember 27. kedd

Több mint négy éve rakták le ünnepélyes keretek közt a leendő geotermális erőmű alapkövét Mosonmagyaróváron. Amint arról akkor beszámoltunk, mintegy 3 milliárd forintból épül meg a létesítmény, amit az állam 2,1 milliárddal támogat. A külső szemlélő száma úgy tűnhetett, mintha leállt volna a beruházás, ám az előkészítő munkálatok zajlottak, az utóbbi hetekben pedig felgyorsultak a kivitelezési munkálatok.

2022. szeptember 26. hétfő

A Magyar Művészeti Akadémia és a Savaria Filmakadémia Egyesület szervezésében szeptember 16-án 16 órakor KÉP-TÁRSAK címmel nyílt meg az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata tagjai, valamint a Vas megyei fotóművészek és fotóriporterek közös tárlata az AGORA Savaria Filmszínház aulájában. 

2022. szeptember 21. szerda

Először volt országos bajnoki döntő helyszíne az Abért-tó, a method feeder szakág legjobb horgászai érkeztek Lukácsházára. A hétvégi, háromnapos versenyen változékony időjárás tette próbára a pecásokat, de a tó megmutatta szokásos arcát, és szépen adta a halat: több mint 3 tonnát sikerült szákba terelni. Vasárnap új bajnokot avattak, a bronzérmet Vas megyei versenyző nyakába akasztották.

2022. szeptember 20. kedd

Szétosztottad magad a világban, Része lettél mindannak, amit megérintettél.Lényed, hatásod, munkád szétáramlott az élet erein.Az utánad jövők nem azt a világot találják, mint az előtted járók./Meszlényi Attila/

2022. szeptember 11. vasárnap

Az Erzsébet téren rendezett kulturális kavalkád során a helyi és az országosan lismert fellépők mellett a kanizsai és környékbeli termékek is fontos szerepet kapnak.

2022. augusztus 29. hétfő

Mindamellett, hogy a Kék Hullám Zászló strandminősítő versenyen a vonyarcvashegyi Lido strand lett a Balaton idei legjobb fürdőhelye, a szórakoztató programok is hasonlóképpen igényes nyári kikapcsolódást nyújtanak.

2022. augusztus 29. hétfő

Közeleg a nyár lecsengése, a szezonban kapott élmények azonban nem múlnak el olyan gyorsan.

2022. augusztus 5. péntek

Augusztus hónapban is több alkalommal megrendezésre kerül egy-egy horgászverseny megyeszerte. A rendezvények ideje alatt teljes vagy részleges horgászati tilalmak lesznek érvényben a versenyre nem nevezett horgászoknak.

2022. augusztus 2. kedd

Augusztus 12-én pénteken Zalacsány-Örvényeshegyre, a Pálos Resort színpadára, Londonból érkezik fellépő, akinek káprázatos hangja és gitárzenéje ismét varázslatos élményt nyújt az erdőszéli színpadon! 

2022. július 20. szerda

Augusztus 11-13-a között ismét megrendezésre kerül Zala megye legapróbb helyszínének legszínesebb kulturális fesztiválja, a Margófeszt.

«
1
2
3
4
5
...
25
26
»
2022. augusztus 5. péntek
2022. július 4. hétfő
2022. július 4. hétfő
West Pannon Audiovizuális Klaszter