kezdőlap / Jogi nyílatkozat

Jogi nyilatkozat

A Nyugati Régió Kommunikációs Egyesület  www.hirekplusz.hu honlapján lévő tartalom szerzői joga a Nyugati Régió Kommunikációs Egyesület (8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 45-49) illeti meg, kivéve, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Linkek elhelyezése
A Portál üzemeltetője örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a szerkesztőt, vagy a webmestert értesítik. (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Tartalom felhasználása

Az internetes oldalon található információkat bárki szabadon olvashatja, a későbbi megtekintés, vagy értelmezés céljából lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja. Tilos a jogtulajdonosok engedélye nélkül az oldalon található információk továbbhasznosítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és engedély nélküli megjelenítése. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A megjelenített anyagokkal kapcsolatos minden további jogot a tulajdonos, mint a hasznosítási jogok kedvezményezettje fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti. Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények (*) paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell. A Portálon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos.   

 (*) Vonatkozó törvények:A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Bün-    tető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.)    törvények megfelelő paragrafusainak. A Tel-Info Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön  is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Képek felhasználása
A Portálon található képeket, videokat, stremeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. Ezeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Egyéb
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Az inforegio.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az inforegio.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Amennyiben látogatóink közül bárki úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely a Nyilatkozat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal.

West Pannon Audiovizuális Klaszter