kezdőlap / Budapest
Budapest
2024. május 16. csütörtök

Előadásokkal, kutyás bemutatóval és vitafórummal várták a kutya jó nap programjai a résztvevőket. A Gesztenyés Kertben megtartott rendezvényen a gazdik számos érdekességet is megtudhattak kedvenceikről.

2024. május 2. csütörtök

Közös gyalogtúrával emlékeztek meg Monspart Sarolta tájfutó világbajnokról a Normafán. A túra a tiszteletére ültetett fától indult, amin az országból több gyalogló és idős klub is részt vett.

2024. április 2. kedd

Különleges metró-történeti relikviákat mutat be a BKV új kiállítóhelye. A Deák téren az egykori menetirányító diszpécserközpontot alakították át ehhez, így mostantól bárki beléphet az eddig teljesen elzárt területre. 109 Különleges koncertek és óvóhelylátogatás is szerepel a Kulturális Szalon kínálatában Egyre több fiatalt segít a Nemzeti Tehetség Program Kereső

2024. március 21. csütörtök

Újra ingyenesen kérhető az sma-szűrés a Szent János Kórházban. A vizsgálatot a rutinszűrésekkel együtt végzik el az újszülöttől vett első vérvételből. A szülők április végéig visszamenőlegesen is kérhetik az elmaradt vizsgálatot.

2024. március 13. szerda

Időarányos kompenzációt kaphatnak a BKK-tól azok, akik az elmúlt hónapokban már előre megváltották az éves vagy a negyedéves bérletüket. Márciustól új tarifarendszer lépett életbe, ami miatt olcsóbbá váltak a bérletek. A különbözetet a BKK ügyfélközpontjaiban lehet visszaigényelni.

 

2024. március 7. csütörtök

Több száz lehetőség közül válaszhatnak a diákok az Óbudai Egyetem ma kezdődött állásbörzéjén. A kétnapos eseményen multinacionális cégek mellett hazai kis- és közép vállalkozások és az állami szféra szereplői is képviseltetik magukat.

2024. február 26. hétfő

A régi szerelvényeket is lecserélnék

2024. február 23. péntek

Március 2-ától látható a 2023-ben végzett MMA művészeti ösztöndíjasok kiállítása és programsorozata a Pesti Vigadóban.

2024. február 22. csütörtök

Tovább növelheti Budapest turisztikai vonzerejét a Budavári Palota felújítása.

2024. február 22. csütörtök

Március végéig kérhető a támogatás

West Pannon Audiovizuális Klaszter