kezdőlap / Belföld / Közélet
2022. november 25. péntek

Az őszi és téli divat évről évre egyre színesebben alakul, de a trendek mellett a minőség, és a vastagság is előnyt jelenthet a ruháknál.

2022. november 25. péntek

Cementet és gyapotot szinte alig tudtak beszerezni az építőanyagok értékesítésével foglalkozó cégek.

2022. november 23. szerda

Tovább egyszerűsíti és gyorsítja az ügyintézést a kormány, ugyanis az e-bejelentőn januártól az ország minden áram-, gáz-, víz- és távhőszolgáltatója felé egy helyen, online kérvényezhető a közműátírás, vagy bejelenthetők a személyes adatok változásai. Jövő év nyarától pedig a telefon-, televízió- és internetszolgáltatók is csatlakoznak az e-bejelentőhöz, miután az Országgyűlés elfogadta az erről szóló törvényjavaslatot - közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.

 

2022. november 22. kedd

A ködös, nedves, nyálkás hideg időben a szélvédő a felvert koszos vízpermettől gyorsan koszolódik, nagyban rontva a kilátást.

2022. november 21. hétfő

Kanizsán az angol továbbra is népszerű, és a külföldre költözés miatt egyre többen törekednek a nemzetközi bizonyítvány megszerzésére.

2022. november 21. hétfő

Nyílt napot tart a Nemzeti Közszolgálati Egyetem pénteken, hogy bemutassa az ott működő karok egyedi képzési kínálatát, valamint oktatóit, kutatóit, szakkollégiumait és a hallgatói életet.

2022. november 21. hétfő

Fordulat állt be az ingatlanpiacon, megkezdődött az árcsökkenés.

2022. november 18. péntek

A Győri Könyvszalon ezen a hétvégén várja az olvasás szerelmeseit a Kisfaludy Károly Könyvtárba (Baross út 4.), ahol félszáznál is több szerzővel találkozhatnak az érdeklődők, emellett dedikálásokkal, mesesarokkal, beszélgetésekkel várják a szervezők közönséget. Az idei győri könyvünnepről Horváth Sándor Domonkossal, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatójával beszélgettünk.

2022. november 18. péntek

Idén csaknem 10 százalékkal drágulhatnak a karácsonyfák tavalyhoz képest, a kereslet háromnegyedét fedezi a belföldi termelés - közölte az MTI kérdésére a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete.

2022. november 16. szerda

A Magyar Tojásszövetség és az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács közleménye szerint előfordulhat, hogy termékhiány lép fel az újabb árstopok miatt.

«
1
2
3
4
5
...
20
21
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter