kezdőlap / Belföld / Közélet
2024. június 14. péntek

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.

2024. június 13. csütörtök

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. június 13. csütörtök

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.

2024. június 11. kedd

A munkát vállaló diákok helyzete különleges, hiszen a tapasztalat és a jártasság hiánya miatt kiszolgáltatottabbak, mint a felnőttek. A nyár közeledtével fontos, hogy felhívják a figyelmet a diákok munkavégzésével kapcsolatos speciális szabályokra, ezért a korábbi évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) idén is közzétette a diákmunkára vonatkozó munkavédelmi és munkaügyi tájékoztatóját.

2024. június 11. kedd

A dunai fürdőzés és hajózás veszélyeire figyelmeztetett a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A nemrégiben történt verőcei tragédia kapcsán is különösen fontos, hogy a vízre szállók ismerjék a dunai hajózás alapvető szabályait.

2024. június 11. kedd

A hatékony online gyermekvédelem érdekében kötött együttműködési megállapodást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványával, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével, valamint az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvánnyal a hatóság Ostrom utcai székházában.

2024. június 8. szombat

Az év első négy hónapjában átlagosan 47,5 millió forintért vásároltak lakóingatlant az Otthon Centrum (OC) közreműködésével a cég ügyfelei, az összegben a korfa alapján jelentős az eltérés: a 30 évnél fiatalabbak 37,2 millió forintért, míg a 65 évnél idősebbek átlagosan 52 millió forintért vásároltak - közölte az OC pénteken az MTI-vel.

2024. június 7. péntek

Átadták a Kalocsát és Paksot összekötő, Tomori Pál egykori kalocsai érsekről, hadvezérről elnevezett új Duna-hidat, valamint a hozzá kapcsolódó 512-es főút új szakaszát csütörtökön.

2024. június 4. kedd

Az elmúlt években jelentősen nőtt a kerékpáros turizmus Magyarországon, egyre kiterjedtebb a Kerékpárosbarát szolgáltatói hálózat, és népszerű kerékpáros rendezvények csábítják a turistákat országszerte - közölte az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK) hétfőn az MTI-vel a kerékpározás világnapja alkalmából.

2024. június 2. vasárnap

Jelentős az érdeklődés a vidéki termelői piacok létrehozására indított pályázati program iránt, a megítélt támogatás megközelíti a 13 milliárd forintot- mondta az agrárminiszter a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Tiszaeszlár termelői piacának átadásán pénteken.

«
1
2
3
4
5
...
75
76
»
West Pannon Audiovizuális Klaszter