kezdőlap / Regionális Hírek / Közélet
2022. július 20. szerda

A Balatoni Szövetség által tradicionálisan idén is meghirdetett Kék Hullám Zászló 2022. évi strandminősítési versenyén a vonyarcvashegyi Lido Strand az összes balatoni strand közül a legmagasabb pontszámot kapta.

2022. július 5. kedd

A Képes levelezőlap gyűjtők Egyesülete sok szeretettel hív és vár minden gyűjtőt és érdeklődőt 2022. július 15-16-i éves nagyrendezvényére.

2022. július 4. hétfő

Idén 15. alkalommal rendezik meg Várvölgyön a Laskafesztivált, a régi konyhák nem feledhető ételének ünnepét.

2022. június 8. szerda

Az év első hónapjaiban 7 pályázatot nyújtott be Cserszegtomaj önkormányzata, zömmel infrastrukturális fejlesztések támogatását célozva, a járványhelyzet csendesedésével pedig idén visszatérhetett a település a hagyományos falunapi rendezvén

2022. június 8. szerda

Sármellék a természeti és épített környezetének gyarapítása mellett kiemelten gondoskodik az emberi értékek megbecsüléséről, amiért idén a Nemzeti Tehetség Központ elismerésben részesítette a település önkormányzatát.

2022. május 23. hétfő

Nemrégiben lezárult a „Természetközeliségre és ökológiai szemléletre nevelés Dél-Vasban és Nyugat-Zalában” című, Leader-térségek közötti együttműködést támogatóprojekt megvalósítása.

2022. május 22. vasárnap

Nemrégiben lezárult a „Természetközeliségre és ökológiai szemléletre nevelés Dél-Vasban és Nyugat-Zalában” című, Leader-térségek közötti együttműködést támogató projekt megvalósítása.

2022. május 18. szerda

A projekt során 3 partner a Vasi Hegyhát – Rábamente Egyesület, a „Csodaszarvas Tájpark” Egyesület és a Szilvágyért Egyesület működött együtt. A pályázat vezérelvei a természetközeliség, a hagyományőrzés és a fenntarthatóság voltak.

2022. május 15. vasárnap

A 80. életévében elhunyt fotóstól, újságírótól a Szent Miklós temetőben búcsúztak mindazok akik ismerték,szerették és tisztelték a zalai fotós és televíziós élet meghatározó alakját, Cservenka Györgyöt, aki a Keszthelyi Televíziónak is több mint 20 éven át munkatársa volt.

2022. május 15. vasárnap

Már a nyári vakáció előtt egy hónappal, május 16-tól sűríti a Balatonhoz induló vonatforgalmat a MÁV-Start, és a járműfejlesztések, felújítások eredményeképpen magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt - mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtökön a budapesti Déli pályaudvaron, az életbe lépő változásokról tartott sajtótájékoztatón.

«
1
2
3
4
5
...
15
16
»
 
2022. augusztus 14. vasárnap
West Pannon Audiovizuális Klaszter