kezdőlap / Zalaegerszeg
Zalaegerszeg
2023. április 25. kedd

Alapításának harmincéves jubileumát ünnepelte a Botfa Városrészi Polgárőr Egyesület. A rendezvényre azokat az alapító tagokat is meghívták, akik idős koruk miatt már nem tudnak szolgálatot vállalni.

2023. április 24. hétfő

Zajlik a zalaegerszegi víziközmű átfogó rekonstrukciója. A város és a szolgáltató vezetése a projekt jelenlegi helyzetéről, az elért eredményekről és a hátralévő munkáról a Korona Szalonban tájékoztatott.

2023. április 17. hétfő

Megkezdődik a lakossági LED-csere program, melynek keretében a zalaegerszegiek ingyenesen juthatnak energiatakarékos izzókhoz - jelentették be a városházán tartott sajtótájékoztatón.

2023. április 5. szerda

Húsvéti vásárt szervezett a Göcseji Tudásközpont - Zalaegerszegi Helyi Termék Piac. A kézművesek és kistermelők az ünnep előtt nagypénteken és nagyszombaton kínálják még portékáikat.

2023. április 4. kedd

Márciusban a pedagógusok, az osztályfőnökök tájékoztatásával indult a program, akiknek Nagykanizsán és Zalaegerszegen mutatták be a szakképzés átalakult rendszerét. A pályaválasztás előtt álló tanulók is többféle tájékozódási lehetőség közül választhatnak.

2023. április 2. vasárnap

A számokról a Pannon Egyetem vezetői sajtótájékoztatón számoltak be.

2023. április 2. vasárnap

A beruházással Zala és Vas megye 179 településén 245 ezer lakos számára biztosítanak magas szintű szolgáltatást - jelentették be a projektátadó rendezvényen.

2023. március 29. szerda

Megnyílt a XIII. Zalaegerszegi Sajtófotó Kiállítás. Katona Tibor, Pezzetta Umberto és Seres Péter fotóriporterek tárlata - két év kihagyást követően - ismét a Hevesi Sándor Színház előterében várja a látogatókat.

2023. március 27. hétfő

Elérkezett a sokak által várva várt medvehagyma szezon. A medvehagyma erdős területeken nő, fogyasztása rendkívül egészséges.

2023. március 25. szombat

Olyan Zalaegerszegen tanuló diákok jelentkezését várják, akik az élet több területén is - bármely sportban, művészeti ágban, vagy az iskolában - kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

2023. május 29. hétfő
2023. május 16. kedd
2023. május 9. kedd
West Pannon Audiovizuális Klaszter